Kun tämän postauksen julkaisen, olen kirjoittanut tänä vuonna useammin kuin viime vuonna yhteensä. No, kyllä tämä innostus varmasti lopahtaa hyvin lyhyeen..

Olen tosi iloinen, sillä aloitamme Thelman kanssa agilityn alkeiskurssin 17.05. Kurssin järjestää seuramme ARCT. Thelma on tuolloin reilut viisi kuukautta. Alman kanssa aloittelimme sen ollessa 4kuukautta. Suositusikähän on 8kk, mutta emme aloitakaan täysipainoisesti vaan menemme leikin varjolla ja teemme kurssilla asioita soveltuvin osin. Sinänsä osaisin kouluttaa Thelmalle esteet itsekin, ja varmasti osan jo koulutankin ennen kurssia, mutta tarkoituksena on mennä kurssille muiden koirien näkemisen vuoksi. Tulevaisuudessa agilitykisoissa kun pitää pystyä toimimaan iso koiralauma ympärillä.

Kouluttajana kurssilla on Sofia, jonka kanssa kiersimme kisoja muistaakseni vuonna 2008. Sofian Otto-cavalier kuitenkin loukkaantui ja siinä samassa minä menetin huipun kisakaverin. Pääsemme muistelemaan vanhoja ensi viikolla, kun lähdemme yhdessä kisoihin Sofian kisaillessa lainakoiralla, kivaa :)

Tänään kävimme Carinan vetämissä treeneissä hallilla Alman kanssa. Ohjelmassa oli Jaakko Suoknuutin koulutuksesta pieni radanpätkä. Ensin yritin mennä pätkän vähän erillälailla kuin yleensä ohjaan. Kuitenkin oltiin Alman kanssa kumpikin epävarmoja ja siirryin sitten perinteisiin valsseihin. Tämä olikin ollut koulutuksessa tarkoituksena. Ennen ryhmää treenattiin pelkkää kontaktialustaa ja aika heikosti meni.. Ilmeisesti täytyy jatkaa kotiharjoituksia, ehkä sitten voin vaatia kontakteilla oikeaa suoritustapaa. On kait olennaista opettaa koiralle mitä siltä odotetaan ;)

Lisäsin tuohon reunaan osion, josta näkee mitä meillä on milloinkin suunntelmissa. Ja kuten huomaatte, 16.4 menemme Thelman kanssa mätsäriin. Aika hassua tämä, kuinka ns. oikea harrastaminen alkaa pikku hiljaa lähestyä, Telluhan on vielä ihan rääpäle <3