No kovimpa ei voi kehua tuon viikonlopun menestystä meidän osalta. N.kuuden tunnin matkan ajan A läähätti ja stressasi boksissaan mikä vaikutti varmasti illan starttiin. Neiti ei juossut niin lujaa kuin olisi pystynyt ja keinulle ei suostunut menemään, en ymmärrä miksi. Kontaktit (ainakin puomin) paukkuivat ja epätoivo otti taas otteen. Lauantain joukkueradalle lähdettiin tekemään tulosta ja mielellään hyvää sellaista. Kuitenkin jokaisella kontaktiesteellä tuli virheitä, tuloksesi 15 ja yliaikaa. Ärsytysärsytysärsytys! Joukkuesijoituksemme oli jotain 26(?) en nyt muista varmuudella. Pitää koittaa saada parempaa tulosta seuraavaksi vuodeksi.

Agirotu on toinen joka tuottaa päävaivaa, koska olen nyt kesäloma reissulla ollut torstaista ja kotiin pääsen perjantaina. Treenaus jää siis vähäiseksi mutta lähdetään sinnekkin tekemään parhaamme. Mutta on mulla kuitenki ihan pirun hyvä koira, sitä vaan ei muista aina näiden epäonnistumisten keskellä niitä hienoja onnistumisia mitä on tullut. Kyllä tää tästä.

Alma pitäisi hierojallakin käyttää kun alaselkä jumii. En kuitenkaan voi sitä samalla viikolla käyttää kun on kisat joten taitaa jäädä sekin väliin. Ärsyttää kun en huolehdi asioista ajoissa, tyhmä minä.

Ilmoitin A:n näyttelyyn tornioon, olikohan se joskus elokuussa. Saa nähdä miten tyärien käy, toivottavasti saadaan se H että on valioitumista varten tulos. Pentuluokassa vai mikä juniori se onkaan tämä on saavutettu joten eiköhän me pärjätä.

Nyt nukkumaan ja huomenna suuntaamme täältä Suonenjoelta kohti Helsinkiä. Harmi kun Alma ei voi matkustaa mukana, mutta se on hyvässä hoidossa tyytyväisenä kotona :)