Kerrankin kun olisin ajoissa menossa nukkumaan niin erehdyin tänne blogia kirjoittelemaan. Rovaniemen kisojen mokat on jo unohdettu (ainakin osittain ;>) ja nyt on sitten käyty lyhyitä kontaktireenejä hallilla tiistaina, tänään ja myös huomenna. Tiistaina otin Alman mukaan kun lähdin treenaamaan Kiran kanssa. Kira yllätti taas kun neiti ei suostunutkaan menemään A:ta ollenkaan. Minä sitten sitä hyvällä ja pahalla yritin saada yhteistyöhön ja sainkin jonkinlaisia tuloksia aikaan. Kuitenkaan treenien loputtua ei Kira ollut mennyt itsenäisesti kun muutaman kerran a:n ja sen takia päätin sitten hakea sen tänään mukaan kun menin omaa ryhmääni vetämään.

Neljän aikaan lähdettiin hallille. Ensin haettiin Ella ja Leevi, sitten odotettiin siltatyön takia tooodella pitkässä jonossa, ainakin silloin tuntui siltä, hyvin pitkä aika. Kun lopulta päästiin Keminmaahan niin nappasin lennosta Kiran mukaan ja sitten ajeltiin Laivakankaalle. Liikenne tökki pahemman kerran ja olin jo valmiiksi ärsyyntynyt kun päästiin perille. Alma pelasti päivän upeilla kontaktisuorituksillaan ja Kirakin meni jo paremmin kuin eilen. Kuitenkaan varmaksi ei estettä saatu, joten pitää yrittää ehtiä ennen lauantain kisoja treenaamaan.

Niin, ne la ja su kisat. Lauantaina Kiran kanssa lähdetään Ouluun viiden aikaan ja laskeskelin että kotona ollaan kymmenen maissa. Alman kanssa lähtö on sunnuntaina kahdeksan aikaan ja kotona.. hmm en muistanut edes katsoa sitä, kun olennaiselta tuskalta (mikä mahtava ilmaus) tuntui se, että tulen suhteellisen myöhään ja seuraavana aamuna lähtö on aikaisin.Mutta mitä ihminen ei koirien ja etenkin tämän ah niin ihanan agilityn eteen tekisi ;) Välillä kyllä tuntuu varsinkin jälkimmäisen kohdalla, että teen liikaakin. Oon suunnitellu kyllä vähän vähentämistä, mutta katsotaan miten saan asiat hoidettua niin, ettei muille koidu siitä mitään hankaluuksia.

Nyt lähden nukkumaan, Alma on mennyt jo aikoja sitten huoneeni sohvalle ja mulkoillut mua sitten sen näköisenä että neiti on hyvä ja käy tuohon omalle sängylleen nyt, meillä nukutaan tähän aikaan! Hehee ;)