menivät aivan uskomattoman hyvin! viikonlopun saldona 1xhylky, radalta kuitenkin hienot kontaktit, 2x2sek.yliaika nollaa, hyvää menoa kuitenkin, tyhmien ohjausvirheiden takia hankittu 10 sekä 0-voitto!!! Oli kyllä tuolla voittoradalla vähän puomin alastulokontakti vähän niin ja näin, mutta sinne se osui ja näin saimme toisen nolla voittomme. Helmikuun 23.päivän jälkeen pitäis vielä sitten saada kolmas niin saatais samppanjaa kasvattajalta valioitumisen kunniaksi ;) Nyt sitten hyvin mielin kohti seuraavia kisoja, joiden ajankohdasta ei ole kyllä minkäänlaista tietoa.

Lähdetään Alman kans agirotuun Ylöjärvelle 4.-6.7 Ritvan ja muiden chirpy-koirien omistajien kanssa. Olisin eilen sinne jo ilmoittautunut mutta pankki ei alkanut yhteityöhön, jospa sitten maanantaina sais asian hoidettua. Samoin pitäisi varata Almalle aika hierojalle, jos loppuisi se hypyille himmailu.

Nyt alan analysoimaan onnistuneita ja ei niin onnistuneita viikonlopun pätkiä videoilta, eilisiä katsellessani olin kyllä todella tyytyväinen siitä että tuntuu kuin olisi nyt tuo oma tyyli ohjaamiseen löytynyt. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)