Paljon paljon PALJON onnea omalle pienelle cavalierilleni,joka eilen täytti kolme vuotta! Muistan niin kun Alma tuli meille, se ja koko Alman pentuaika oli niin uutta ja ihanaa mutta toisaalta taas hermoja raastavaa. Seuraavan pentuni haluan kesällä, eipähän ole niin jäätäviä pissareissuja öisin kun Alman kanssa ;)

Toissa viikonloppuna oli seuramme kisat ja teimme komeat hylyt kaikilla kolmella radalla. Radat kaatuivat omiin ohjausvirheisiini, koiran yllättävään nopeuteen ja kontaktivirheisiin. No, näistä "oppineena" matkasimme viime viikonloppuna Ouluun. Radat olivat haastavia, mutta ensimmäisen selvitimme virheettömästi voittaen kilpailun. A:n kontakti onnistui tiukalla varmistuksella, mutta seuraavalla radalla Alma hyppäsi kontaktin vähän liiankin selvästi.. Tein pari takaleikkausta mitkä hidastivat menoa reilusti, ainakin omasta mielestäni.

Toisella radalla paukkui myös puomin kontakti. Matkamme päättyi sitten väärään putkenpäähän puomiloikan jälkeen. En sitten alkanut puomia korjaamaan kun Alma oli jotenkin kyllästyneen oloinen, tai en tiedä, jotenkin se ei vain ollut oma itsensä. Harmittelin sitten niitä kontakteja pitkin iltaa, vaikka Elisa yritti sanoa että anna jo olla ;)

Jäätiin Ouluun yöksi Elisan luo.Alma matkusti ensimmäisen kerran bussissa ja käyttäytyi varsin mallikkaasti.Illalla syötiin Elisan kans aivan liikaa patonkeja ja sipsejä ja oltiin aivan tyrmässä kun mentiin nukkumaan. Oli tosi kiva viettää ilta ja seuraava päivä Elisan kans kun ei olla pitkään aikaan nähty tälleen "kunnolla" sen jälkeen kun se muutti pois kotoa. Alma nukkui suurimman osan illasta, parka oli ihan rättiväsynyt :)