Nyt sain vihdoin aikaiseksi tehdä tämän uuden blogin, hyvä minä! On aina jotenkin työlästä kirjoittaa tuonne kotisivuille, hyvin tämä toimii näinkin :) agilityn tulokset päivitän kotisivuille sekä mahdollisesti uusia kuvia, mikä on myös jäänyt aikalailla vähälle..

Tänään olin kouluttamassa omaa ryhmääni. Meni ihan hyvin, ne kehittyy kyllä tasaisen tappavaa vauhtia ;) Almakin sai vähän treenata, kontakteja ja keppejä lähinnä. Ikkunoista heijastuva valo vain vei välillä huomion ja olin menettää järkeni tuon karvaturrin kanssa. Kuitenkin kontaktit ja kepit menivät hyvin, joten en voi koiraa suuremmin moittia.

Eilen oli treenit sitten mitteli-Kiran kanssa. Puomi ja keinu meni hyvin siihen nähden millaista niiden suorittaminen oli Haaparannan kisoissa. Tällä kertaa neiti vain ei suostunut yhteistyöhön A-esteen kanssa.. Saa nähdä miten meille käy Oulun kisoissa. Alma oli myös mukana, yllätys yllätys kontaktejen takia. On tässä hallilla ramppaamisessa se hyvä puoli että saa tehtyä lyhyitä treenejä useasti Alman kanssa.

Nyt alan väsäilemään blogin ulkoasua, saa nähä osaanko ;)