Oltiin eilen ja tänään Oulussa kisaamassa, tulossaldona yksi reilusti yliaikainen nolla, sujuva, nopea hylky, puomin alastulokontakti vitonen sekä voitto-nolla ! Almasta tuli nyt sitten Suomen agilityvalio. Nollavoittoja on kertynyt ensimmäisen ja viimeisen voiton välillä (23.2.08) viisi. Rata sinänsä oli aika sujuva, mutta pari ylimääräistä kaarrosta näkyivät ajassa.

Kun rata oli minien osalta suoritettu, kävi Mika katsomassa toimistossa että miten kävi, kun nollia oli tullut sen verran vähän. Sieltä se sitten asteli vakavan näköisenä ja sano että hävittiin Hannalle ja Tinkalle kymmenyksellä. Ajattelin sitten heti niitä kaarroksia, että olis pitänyt ottaa ne vielä tiukemmin. Mika sitten oli kävelemässä pois mun luota ja käänty takasin päin ja sano että "No ei nyt sentään, te voititte, onneks olkoon!" Aika kamala tyyppi !

Ritva-kasvattajakin oli kisaamassa ja näki ratamme. Ritva mietiskeli että täytyy lähteä kultasepänliikkeeseen hakemaan pokaalia ja viinakauppaan Cavalier-pulloa. Muistutin siinä siitäkin, että hän on luvannut uuden koiran mulle sitten kun Almasta tulee valio. Siinä todistajien läsnäollessa sitten sovittiin tämä asia, auki on vielä että onko seuraava koira sitten cavalier vai koiikkeri ;) Tämä asia on kuitenkin ajankohtainen vasta parin vuoden päästä.

Almaa ei tulla sitten ihmistenilmoilla näkemään pariin kuukauteen, leikkelin sen turkin nimittäin niin lyhyeksi että parempi olisi kulkea jätesäkki yllä. Ehkäpä turvaudumme takkiin ;)