Tänään Kemin kisoissa ei tehty ihan sitä parasta jälkeä mihin pystytään. Ensimmäisenä oli agirata. Alku oli todella haastava ja putki koitui monien kohtaloksi. Kuitenkin selvittiin Alman kans kepeille (3. este) jolloin lähdin vedättämään liikaa ja Alma meni toiseen väliin. Vitonen alla tehtiin suhtkoht hyvää rataa aina puomille asti jolloin Alma loikkasi alasmenokontaktin. Eikun puomi uudestaan ja radalta veks.

Hyppyrata oli ihan mukavan oloinen ja siitä selvittiinkin virheittä. Pari harmittavan pitkää kaarrosta ja oma liian pitkälle mennyt putkeen vienti (joka johti siihen että olin loppusuoralla myöhässä) jäivät harmittamaan mutta ihanneaika alittui reilulla kahdella sekunnilla ja tultiin kolmanneksi.

Viimeinen rata oli myös agilityrata. Vesisade onneksi ehti vähän laantua meidän vuorolle ja kontaktit pitivät oikein hyvin myös puomilla. Olin tosi tyytyväinen että otin sen uudestaan silloin ensimmäisellä radalla. Harmittava yksi riman tiputus tuli alkuradasta mutta nyt tuntuu että alkaa se ns. kisarutiini löytymään.

Seuraavan kerran starttaamme oman seuramme kisoissa 7.9.

Loppuun vielä että leikkasin tänään Almurin karvoja, enimmäkseen kyljistä.Tuli tosi kivannäköinen, neiti ei näytä enään niin paksulta (:D) kun turkki ei roiku pitkänä. Pitää laittaa kuvaa tänne kun ehtii.