Ajattelin että nyt otan itteäni niskasta kiinni ja päivitän blogin, saa riittää vähäks aikaa taas tää lentäminen paikasta toiseen ;) Tulin itse juuri riparikokoontumisesta, jos sitä naimaluvan saisi sitten kesällä. Alman kanssa on ollut vähän kaikki liikkuminen vähällä ja on vähän huono omatunto kun ei oo sen kanssa niin paljon touhuillu. No kohta sitten lenkille..

Oltiin tosiaan Oulussa kisoissa, lauantaina Kiran kanssa ja sunnuntaina sitten Almurin kanssa. Kiran kanssa ei mennyt kovin vahvasti, mikä oli odotettavissa. Nyt sitten päätettiin yhdessä Liljan kanssa että pidetään Kiran kanssa vähän taukoa, nyt olisi sen verran tärkeää saada tuloksia Alman kanssa. Sunnuntai aamuna sitten lähdettiin kohti Oulua Mikan,Kirsin ja Anssin kanssa. Lauantaina iskä oli kuskina. Kisat oli ihan ok, tuloksina hyl, harmittava 5 kun eka rima tippui sekä yliaikainen (!) 0. Jämsällä oli niiiin kovat ihanneajat, että voittajanki aika oli nipin napin miinuksen puolella. Härregyyd! :D Puomin kontakti roikaistiin hyl-radalla komeasti ja otin sen sitten uudestaan. Harmitti kyllä aikalailla kun sitä oltiin treenattu niin paljon..

Viime torstain treenit oli kyllä huiput! Tehtiin hienoja käännöksiä ja omasta mielestäni ainakin oma liikkumiseni oli parempaa kuin aikoihin. Lopussa sitten koeteltiin ohjaajan kuntoa kun treenattiin hyppyjä ilman rimoja. Alma on alkanut himmailemaan hypyille niin paljon, että päädyttiin Mikan kanssa tämmöiseen treenaamiseen. Ja tuloksia näkyi! Loppuvaiheessa Alma oli huomattavan paljon nopeampi kuin alussa. Vautsi, tää toimii! Saa nähdä miten menee huomenna, ajattelin ottaa samanlaista treeniä ennen oman ryhmäni alkua.

Nyt annan itselleni vähän armoa ja katson hetken telkkaria, sitten lenkille :)