Me ollaan taas oltu hiljaiselossa nelisen kuukautta. Näiden kuukausien menu on koostunut lenkkeilystä ja agilitystä, noin niin kuin Alman kanssa. Itse olen ollut koko ajan menossa : kaupungin teatterilla oli Henki Pois-enskari syyskuussa jossa olen avustajana. Lisäksi kouluhommat ovat vieneet luonnollisesti aikaa. Pääsin myös opiskelemaan Länsi-Pohjan musiikkiopistoon pop/jazz-laulua. Loistojuttu, sillä mulla onkin tosiaan ollut näitä vapaa-ajan ongelmia ;))

Alman jalka on parantunut loistavasti ja ollaan nyt käyty 2-3 kertaa viikossa hallilla treenaileen pieniä pätkiä. Alma on aivan intona ja tekee koko ajan täysillä. Ollaan alettu harjoittelemaan jo kesällä uutta kontaktimetodia. Saa nähdä toimiiko kontaktit tammikuussa Kemin kisoissa.

Joululoma on kolmen koulupäivän takana. Kieltäydyin yhdestä teatterijutusta, jossa olen ollut mukana viimeiset kolme vuotta aina joulusta loppiaseen. Nyt päätin antaa itselleni rentouttavan loman, johon kuitenkin sisältyy terveystiedon yo-kokeisiin lukemista ja toivottavasti paljon lenkkejä jäällä, niitä on jo ikävä. Pääsin myös mukaan teatterille Tulitikkuja lainaamassa-näytelmään avustajaksi ja sen harjoitukset alkavat osaltani joulun jälkeen.

Helmikuussa suunnataan Henki pois-porukan kanssa Espoon Kaupunginteatteriin vierailemaan. Sitä esitetään siellä kolme kertaa ja reissu kokonaisuudessaan kestää vajaan viikon. Tämän reissun takia vanhojentanssit menevät osaltani sivu suun, mutta tanssahdellaan ne sitten vuoden päästä. Espoon reissun aikana saattaa ajatukset pyöriä tanssien lisäksi pienessä kooikerhondje-pennussa, joka on silloin jo asustellut pari viikkoa täällä meillä. Ikää neidillä on tällä hetkellä vajaat kolme päivää, hänestä lisää myöhemmin. Ehkä jopa aiemmin kuin neljän kuukauden päästä?