Vaikka ahdistus tätä viikonloppua kohtaan oli jotain aivan kamalaa vielä alkuviikosta, osoittautui matka todella mukavaksi! Automatka ei ollutkaan niiiin pitkänoloinen kuin olin ajatellut ja Almakin nukkui lähes koko matkan. Mökkimme oli aivan kisapaikan lähellä ja muutenkin yöpyminen oli paljon levollisempaa kuin agirodun telttamajoittuminen.

Lauantaina pokkasimme kolmannen sijan agilityradalta. Radalla oli pitkiä kaarroksia ja muutenkaan meno ei ollut sitä kaikkein sujuvinta, mutta sillä sijoituttiin kuitenkin kolmanneksi. Hyppyradalla Alma ei ollut yhtään mukana ja juoksi sitten putkeen ennen aikojaan. Tämän olis voinu laittaa mun ohjausvirheeksi jotenkuten vaikken sitä mielestäni sinne ohjannut, mutta kun neiti lähti vielä haistelemaan keppien numerolappua, meinasi kärsivällisyys loppua. Kuitenkin sunnuntaina homma oli taas hanskassa. Salme Mujunen oli tehnyt oikein tyypillisiä ratojaan suorine putkineen. Agilityradalta napsahti myös nolla, sijoitus oli neljäs kymmenyksen erolla kolmanteen. Hyppyrata oli todella erikoinen. Kuusi ensimmäistä hyppyä olivat pelkkää takakiertoa, mutta onneksi se on Almalla hanskassa. Takakiertojen ja jälleen suorien putkien kautta pääsimme toiseksi korkeimmalle palkintopallille.

Näin on sitten tuplanolla SM-kisoja varten hommattu. Enään 2 nollaa niin on loppukesän tavoite saavutettu. Keskiviikkona Alma meneekin hierojalle ja lauantaina kisamatkaan kulutetaan aikaa huimat viisitoista minuuttia kun starttaamme Kemkon kisoissa. Toivotaan ettei tämä viikonloppu ollut mikään ohimenevä "oikku" ;)