Kyllähän sitä onkin ehditty treenaamaan. Lyhyitä kontaktitreenejä on käyty ottamassa useampana päivänä ja eilen oltiin treenailemassa Ritvan,Prettyn ja Stellan kanssa. Oon ollu tosi tyytyväinen kun oon saanu tehtyä omasta mielestä ainaki vauhdikkaita harjotuksia ja saanu mahdollisimman kisanomaisen fiiliksen. Mutta kisoissa ei sitten kuitenkaan kontaktit ihan niin hyvin pitäneet, mutta pitivätpä kuitenkin!

Kävimme siis Oulun iltakisoissa Annan ja Pepin kanssa. Kuskina oli Annan poikaystävä ja mukana oli myös partacollie Ulpu. Rata näytti ihan ok:lta, mutta niinkuin aina muutama kiperä kohta pisti silmään. A-este oli heti toisena mikä kävi meille koska kovaa vauhtia ei ehtinyt tulla ja kontakti piti. Nopeiden keppien jälkeen keinulle meno oli taas kerran hilkulla, Alma hyppäsi keinulle kontaktin puolesta välistä. Loppurata meni ihan mallikkaasti ja vältettiin radan ns. varmat hylkypaikat. Yksi iso kaarros tuli kun en "kertonut" putkeen mentäessä että minne käännytään joten Alma lähti hakemaan A:lle mutta onneksi sain sen käännettyä.

Tuloksesi siis 0, aika oli jotain -9 ja sijoitus 1/16, JEA :> Nyt hyvillä mielin sitten agirotuun viikonloppuna telttailemaan ;>