Lauantaina päättyi pitkä kisatauko kun starttasimme TORKK:n kisoissa Kemissä. Olin ilmoittanut meidät hyppyradalle, jota tuomaroi Esa Muotka. Aamulla kello oli soimassa vasta kymmeneltä, mutta aloin pyöriä sängyssä jo aikaisin aamulla: jännitti ihan hulluna ! Teatteriharkat alkoi kahdeltatoista ja sitä ennen käytiin kisapaikalla ilmoittautumassa ettei tulisi paniikkia. Onneksi harjoitukset olivat odotettua lyhyemmät ja päästiin ajoissa lämmittelemään ja katselemaan rataa. 

Lähdimme radalle yhdeksänsinä ja yllättäen sain itseni pysymään kasassa. Ilmeisesti muutamassa vuodessa on kehittynyt jonkinlainen rutiini kisaamiseen. Alma kävi ihan kuumana astellessamme lähtöön, mutta seurasi radalla oikein hyvin ohjaustani. Lopussa se jumitti putkeen monen muun koiran tavoin, mutta pääsimme virheettömästi maaliin. Tuloksena siis puhdas nolla, joka riitti voittoon asti ! Lisäksi saimme kotiinviemisiksi ensimmäisen hyppysertimme. Olin niiiin yllättynyt ja helpottunut, ehkä me tosiaan voidaan päästä takaisin sille tasolle jolla oltiin toukokuussa.

Illalla lähdettiin kahden auton voimin Maksniemeen katsomaan pentuja, jotka olivat edellis päivänä matkustaneet Tampereelta. Oli ihana nähdä ne livenä kun on kuusi viikkoa katsellut vain kuvia ja videoita. Nosteltiin niitä sitten ulos pentuaitauksesta yksitellen ja katseltiin niiden reaktioita. Ne oli niin suloisia ja jo ihan oikeita, reippaita koiria :) Hetken touhuttuaan pennut nukahtivat yksi toisensa jälkeen päällekkäin pentuaitaukseen, paitsi yksi. Tämä pentu nukahti keskelle keittiötä luottavaisin mielin. Juurikin tämä pentu on meidän Thelma, joka kotiutuu 31.1. Lisää kuvia ja stooria neidistä luvassa siis silloin :)

Tänään kilpailimme yhden agilityradan verran. A:n kontakti oli todella surkea esitys, mutta muuten selvittiin kinkkisistä kohdista tosi hyvin. Loppusuoralla oli hyppy, keinu, hyppy ja hyppy. Oletin että Alma suorittaa nämä esteet eteen-käskytyksellä, mutta yllättäen se juoksikin keinun ohi minun perässäni. Tosi raivostuttava virhe, mutta tulipa taas heräteltyä ohjaajaa seuraavia kisoja varten. Keinu on aina välillä tuottanut päävaivaa, kuitenkin niin satunnaisesti etten muista sitä laskea "riskeihin". Tulokseksi kielto ja yliaikaa, hyvä näin, eipähän pääse ylpistymään ;)

 

 

Thelma vajaat kuusi viikkoa